Θέλω αλλαγή στην ζωή μου

Θέλω αλλαγή στην ζωή μου;

Θέλω αλλαγή στην ζωή μου ή απλά βολεύομαι και έτσι;

Πολλοί άνθρωποι περνούν τη ζωή τους χωρίς να σκέφτονται το πως και το γιατί.

Απλά την αφήνουν να περνάει μαζί με τον χρόνο αλλά δεν ξέρουν το γιατί. Η ζωή περνάει γρήγορα, οι ημέρες η μία πίσω από την άλλη και εσύ ζεις συνηθισμένα.

Περνώντας απλά τις μέρες σαν σε ρουτίνα

Θα ήθελες τα πράγματα να είναι διαφορετικά για σένα; Να πάρεις τον έλεγχο της καθημερινότητάς σου; Αναρωτιέσαι αν μπορείς να τα κάνεις διαφορετικά και να κάνεις αλλαγές;

Φυσικά και μπορείς.

Δεν είναι εύκολο αλλά αν πραγματικά θέλεις μπορείς!

Οι περισσότεροι δεν έχουν προσδιορίσει το ποιοι είναι. Δεν ξέρουν ακριβώς τι θέλουν και γιατί.

Εσύ θα πρέπει να προσδιορίσεις το ποιος είσαι. Να βρεις την ταυτότητά σου μέσα στον κόσμο. Να πεις: «Θέλω αλλαγή στην ζωή μου»!

Αναρωτήσου ποιος είσαι; Τι θέλεις να πετύχεις; Πως και γιατί θα ήσουν ευχαριστημένος; Τι θα σε έκανε να χαμογελάς και να βλέπεις με αισιοδοξία την κάθε μέρα;

Να θυμάσαι πως εσύ είσαι εσύ και κανένας άλλος. Φτιάξε την δική σου μοναδική προσωπικότητα.

Βρες, προσδιόρισε και πάλεψε για τους στόχους σου. Ανακάλυψε το κίνητρό σου και βάλε στόχο να το πετύχεις. Ανάλογα με το τι θέλεις θα σου πάρει και το ανάλογο διάστημα.

Μην βιάζεσαι. Η αλλαγή δεν μπορεί να γίνει από την μια μέρα στην άλλη.

Να θυμάσαι πως ποτέ δεν είναι αργά! Άδραξε την μέρα μαζί με την ευκαιρία.

Μην ζεις με την ψευδαίσθηση πως όσα σήμερα δεν κάνεις και τα αφήνεις για αύριο θα γίνουν! Δεν θα γίνουν γιατί το αύριο θα φέρει το μεθαύριο μέχρι να φτάσεις στο σημείο μια μέρα να δεις όλα όσα έχεις να κάνεις να μοιάζουν με βουνό!

Θα πρέπει αν θέλεις πραγματικά να αλλάξεις τον τρόπο με τον οποίο ζεις ν’ αλλάξεις νοοτροπία!

Ναι νοοτροπία. Ξέρω κάποιοι θα πουν πως είναι δύσκολο! Ναι αλλά οι ουσιαστικές αλλαγές δεν είναι εύκολες. Είναι πολύ σημαντικό να πιστεύεις στον εαυτό σου και να προσπαθείς καθημερινά γι’ αυτά που θέλεις να επιτύχεις.

Να θυμάσαι πως από εσένα και μόνο εξαρτάται αν θέλεις να επιτύχεις τους στόχους σου.

Οι αλλαγές που θα πρέπει να κάνεις σε σχέση με το τώρα θα πρέπει να είναι μικρές και σταθερές. Όχι μεγάλες και απότομες. Μην ξεχνάς κανείς δεν μπορεί ν’ αλλάξει ουσιαστικά από την μια μέρα στην άλλη.

Να έχεις υπομονή με τον εαυτό σου και να προσπαθείς να βελτιώνεις την ζωή σου κάθε μέρα. Δεν έχει σημασία αν τη μια μέρα το βήμα της αλλαγής είναι μικροσκοπικό. Σιγά σιγά και με σταθερά ουσιαστικά βήματα επέρχεται η αλλαγή.

Να θυμάσαι πως δεν θα πρέπει να σπαταλάς τον χρόνο σου άσκοπα. Ναι είναι εύκολο και μάλιστα το κάνουν σχεδόν όλοι. Αλλά δεν θέλεις να είσαι η μάζα. Θέλεις να είσαι εσύ. Δεν θέλεις να είσαι το πλήθος!

Το μυστικό της επιτυχίας κρύβεται σε όλα αυτά που αποφεύγεις.

Αγωνίσου και ανέπτυξε πλήρως τις δυνατότητές σου. Μην αγχώνεσαι αφέσου ελεύθερος και ζήσε.

Τα πράγματα θα πάνε καλύτερα αν εσύ καταλάβεις ποιος είσαι και τι πραγματικά θέλεις. Αγωνίσου και πάλεψε για τα θέλω σου και θα βλέπεις την κάθε μέρα διαφορετικά.

Δείτε Επίσης

Τι είναι η αναβλητικότητα

Τι είναι η αναβλητικότητα και γιατί αναβάλουμε συνέχεια πράγματα

Τι είναι η αναβλητικότητα; Πόσες είναι οι φορές που λέμε πως θα κάνουμε κάτι από …